Člani – Pogled trenerja na preteklo leto

 

Leto gre počasi h koncu. Z nami je o aktualnem delu sezone spregovoril trener članske ekipe Jan Kragelj. Preberite, kaj je povedal.

Ocena jesenskega dela sezone: “Prva polovica tekmovalnega leta je za nami in z doseženim nisem zadovoljen. Sposobni smo precej več in zavedam se, da je moja odgovornost, da to tudi dosežemo. Ne glede na to, da sem razočaran nad razpletom jesenskega dela, so tukaj tudi pozitivne stvari, ki jih velja izpostaviti. Vsekakor smo proces dela z novim kondicijskim trenerjem dvignili na višji nivo. Prav tako smo v določenih elementih igre naredili vidne korake naprej in smo v marsikaterem pogledu boljši, kot smo bili v lanski sezoni. Kljub temu, izgovorov ni, rezultati v prvi polovici sezone so bili preslabi.”

O primerjavi ciljev z dosežki v prvi polovici sezone: “Rezultatski cilj, ki smo si ga zastavili pred sezono je bil, da ohranimo pozitiven trend iz lanske sezone, ter se uveljavimo med najboljšimi petimi ekipami v ligi, kar nam žal ni uspelo. Želeli smo tudi privabiti večje število gledalcev na tekme, kar pa se nam je izjalovilo predvsem zaradi nezmožnosti igranja zadnjih treh domačih dvobojev na Vrhniki, potem ko igrišče zaradi slabega vremena ni bilo primerno za igro.”

O željah za leto, ki prihaja: “V nadaljevanju sezone si želim večjega napredka posameznikov, saj mislim, da imamo znotraj ekipe še kar nekaj rezerve. Ob tem se želimo tudi okrepiti in z dodatno kvaliteto dvigniti igro na višjo raven. Verjamem, da nam bo to uspelo, tako da posledično pričakujem tudi precej boljše rezultate in končno uvrstitev na lestvici.”

O praznikih in začetku spomladanskega dela sezone: “Praznike bom v veliki večini preživel v krogu družine in prijateljev, 15. januarja pa se vračamo na zelenico. Do takrat bodo imeli fantje dovolj časa, da se spočijejo od nogometa in se polni elana vrnejo na treninge.”

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium