Potrditev dobrega dela tudi pri vratarjih, bravo Nejc!

 

Prejšnji teden smo v klub prejeli obvestilo o zboru MNZ reprezentance za selekcijo U13. Med 18 igralcev je bil izbran tudi naš vratar Nejc Milavec iz naše selekcije U13 Črni. V tem tednu so v ponedeljek opravili uvodni trening, v sredo in četrtek pa so se v Ljubljani na turnirju pomerili proti MNZ reprezentancam iz Brna, Beograda, Sarajeva in Bratislave.

Na turnirju so fantje odigrali 4 tekme. Nejc je branil na drugi in četrti tekmi. Na drugi tekmi je skozi celotno srečanje dobro branil slovenski gol in ob hudem pritisku nasprotnikov šele tik pred iztekom časa prejel gol, vendar so fantje našega MNZ-ja kljub temu slavili s 3:1.

Na četrti tekmi je ohranil mrežo nedotaknjeno in naši fantje so slavili z 1:0. 

Na koncu se je zaradi prilagoditve urnika in tekmovalnega sistema zgodil žreb za končnega zmagovalca med tremi prvouvrščenimi ekipami, med katerimi je bila tudi naša. Prvo mesto je žreb namenil ekipi Brna, Ljubljana pa je osvojila odlično drugo mesto!

Omeniti gre, da je bil že drugo leto zapored na ta turnir vpoklican vratar iz našega kluba. Lansko leto je bil to Bor Fefer, letos pa Nejc Milavec. To je tudi pokazatelj dobrega dela z vratarji v našem klubu. 

Čestitke fantom iz MNZ reprezentance za super dosežek in čestitke Nejcu za super turnir.

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium