Izdaja opreme in sejem rabljene opreme

 
Izdaja opreme

Večina naših selekcij že pridno trenira in se pripravlja na prve prvenstvene tekme. Z novo sezone se običajno pojavijo tudi nove potrebe po opremi. Že v naslednjem tednu bomo imeli izdajo opreme (klubska & trening & fan) in sicer:

  • v torek, 21.8.2018 med 17:00 in 19:00 uro na Vrhniki, v klubski pisarni.

Svetujemo vam, da vaše povpraševanje/naročilo predhodno pošljete na e-mail: tadeja.poropat@nkdren-vrhnika.si. Naročilo naj vsebuje: ime ter priimek otroka, naziv artikla, količino in velikost. Na podlagi zaloge boste prejeli povratno obvestilo o razpoložljivosti želenega artikla. V kolikor bo artikel na zalogi, ga boste lahko prevzeli ob predhodnem nakazilu na klubski račun, pri čemer se kot namen napiše “nakup opreme ter ime in priimek otroka”.

 
Sejem rabljene opreme

Poleg nakupa nove opreme, vam vzporedno ponujamo možnost, da izvedemo tudi sejem rabljene opreme.

Na pobudo nekaterih staršev, predlagamo, da vsi tisti, ki imate doma opremo (kopačke, ščitnike, klubsko opremo, ki so jo vaši otroci prerasli oz. je ne uporabljajo več in je še uporabna), da jo v zgoraj navedenem terminu prinesete pred klubsko pisarno in jo sami ponudite (prodate/podarite) drugim. Vsaka tovrstna aktivnost je v domeni vsakega posameznika. Mi bomo poskrbeli za prostor (klopi).

NK Dren Vrhnika

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium