Priprave v Umagu – uspele

 

Včeraj so se naše ekipe vrnile s priprav v Umagu. Udeležilo se jih je kar 130 otrok iz selekcij od U9 navzgor. Ko se ekipe vrnejo domov in ko se vsi igralci vrnejo zdravi in nepoškodovani (s kakšno prasko) si organizatorji rečejo priprave so uspele.

Vse ekipe so odigrale po dve tekmi in ob tem opravile še po 5 treningov. Vmes pa so trenerji našli čas tudi za bazen, sprehod ob obali ter za kakšen sestanek in druženje.

Trenerji so bili na koncu zadovoljni z doseženim, plan treningov in tekem pa so izpolnili po načrtu, ki je bil sestavljen pred pripravami.

Hotelska nastanitev je bila odlična, na pripravah pa moraš imeti tudi malo sreče z vremenom in mi smo jo imeli, saj nas je dež zmočil samo v nedeljo. Ker pa so bila igrišča razmočena od dežja v začetku marca, smo večji del treningov opravili na umetni travi. To je včasih prineslo več usklajevanja z urami treningov in včasih bolj zgodnje termine. Vsekakor pa so tu svoje naredili tudi trenerji, ki so to razumeli in se sprijaznili z zgodnjimi urami, važno jim je bilo, da so treningi in tekme izpeljani po programu.

NK Dren Vrhnika

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium