U15 Črni – Prva tekma, solidna predstava

 

Pretekli vikend se je selekcija U15 Črni odpravila v Grosuplje na prijateljsko tekmo proti leto mlajši ekipi NK Brinje U14.

V prvem polčasu je bila žoga pretežno v nogah nasprotnika, z redkimi poskusi naših fantov na vrata nasprotnikov. Proti koncu prvega dela smo iz prekinitve prejeli gol, tako da smo na odmor odšli z rezultatom 1:0 v korist nasprotnika. V drugem polčasu so se fantje malce sprostili in zaigrali bolje. Bilo je manj napak in več točnih podaj ter kombinatorike v igri Črnih. Po odlično sestavljenem počasnem kontinuiranem napadu smo prodrli preko krilnega položaja in s podajo v kazenski prostor pretopili priložnost v zadetek in poravnali izid na 1:1, ki se do konca tekme ni spremenil.

Naša ekipa še ni bila popolna, manjkalo je kar nekaj fantov. Trener je s seboj na tekmo vzel tudi 3 fante, ki so leto mlajši iz selekcije U14 (U15 Zlati). Dopusti in počitnice se za nogometaše počasi končujejo, zato je udeležba na treningu obvezna. Prihaja KLJUČNI del pripravljalnega obdobja, za kar bo potrebna pridnost in udeležba na vsakem treningu, da v tekmovalni del vstopimo čim bolj uigrani in pripravljeni.

Trener Iztok Gruden in pomočnik Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium