Prvi dan priprav uspešno za nami

 

Priprave 2018 so se končno začele in za nami je že prvi, zelo pester dan. Po odhodu z Vrhnike so mlajše selekcije takoj po prihodu v Umag opravile z dopoldanskim treningom, nato je sledila namestitev v hotelske sobe in še popoldanski trening.  Ekipi U15 in U13 sta odšli na pot z drugim avtobusom in se na poti do Umaga ustavili v Izoli, kjer so odigrali prijateljsko trening tekmo z Izolani, nato pa krenili naprej proti Umagu, kjer so odigrali še tekmi proti vrstnikom iz Mirne. 

Vreme je bilo sicer deževno a padavine niso bile tako izdatne, da bi ovirale nemoten potek programa vadbe, ki so jo pripravili trenerji. 

Igrišča v Umagu so sicer zaradi padavin v zadnjem času v nekoliko slabšem stanju kot smo pričakovali, zato bomo skušali čim več ponedeljkovih aktivnosti izpeljati na igriščih z umetno travo. Vse mlajše selekcije bodo jutri odigrale prijateljske ‘trening’ tekme, medtem ko bodo v selekcijah U13 in U15 izvajali samo treninge.

V hotelu je hrana dobra, otroci so dobro razpoloženi in že nestrpno čakajo jutrišnji dan. Držimo pesti za dobro vreme, za jutri zaenkrat ne kaže na padavine.

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium