U12 – Sobotni turnir na Ježici

 

V soboto so se fantje selekcije U12 udeležili turnirja na Ježici, ki ga je organiziral nogometni klub Interblock. V skupini smo se pomerili z ekipama Interblock Beli in Škofja Loka. 

Proti Interblock Beli smo že od prve minute držali vajeti v svojih ‘nogah’. Videti je bilo veliko teka in borbe. Prav tako so fantje lepo sodelovali med seboj in žoga je hitro potovala od enega do drugega. Na koncu smo zasluženo dobili prvo srečanje.
S Škofjo Loko smo se pomerili že pred nekaj tedni na prijateljski tekmi, tako da smo se med seboj dobro poznali. Tekma je bila veliko bolj napeta kot prejšnja, prav tako sta bili obe ekipi zelo napadalno usmerjeni. Spremljali smo super tekmo na kateri se je zvrstilo veliko nevarnih priložnosti na obeh straneh. Zadeli smo dvakrat, ob koncu tekme pa prejeli en zadetek, vendar smo bili v obrambi nepopustljivi in zdržali nasprotnikov pritisk do zadnjega sodniškega žvižga. S tem smo si priborili prvo mesto v skupini in nastop v finalu turnirja.
 
V finalu smo se pomerili z ekipo Arne Tabora, ki je v skupini končala pred drugouvrščeno ekipo Interblock Rdeči in tretjeuvrščeno Svobodo. Skozi srečanje smo bili boljši nasprotnik, obračun je izgledal zelo podobno kot tisti z Škofjo Loko. Tokrat so fantje naloge v obrambi opravljali zelo korektno in ohranili mrežo nedotaknjeno. V napadu smo uspeli unovčiti dve lepi priložnosti in na koncu dobili finalni obračun z rezultatom 2:0, ter osvojili prvo mesto na turnirju. 
 
Na koncu je sledila še podelitev pokalov in fotografiranje ekip.
 
Vse čestitke in pohvale fantom za super igro in zelo solidno odigran turnir. Zahvala tudi staršem za glasno navijanje in podporo s tribun. 
 
Trener Tadej Špicar
 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium