Sprememba dobavitelja klubske opreme

 

V klubu smo sprejeli odločitev, da zamenjamo dobavitelja klubske opreme. Po večmesečnem iskanju primerne in kvalitetne blagovne znamke, ki bi vam bila dostopna po enakih cenah, nas je prepričala v sodelovanje znamka Macron.

Macron S.p.A. je italijansko podjetje za športna oblačila s sedežem v Crespellano v Bologni. Velja za vodilnega v Evropi v proizvodnji aktivnih športnih oblačil za nogomet, košarko, ragbi, odbojko, baseball, rokomet, mali nogomet in tek.

Macron sodeluje z vrhunskimi športnimi klubi po svetu in tudi v Sloveniji. 

ZAKAJ MACRON?

  • Imajo kakovostne izdelke.
  • Nudijo hitro in celostno storitev.
  • Moda in stil, rojena in zasnovana v Italiji, sta bistveni značilnosti znamke Macron. Naj gre za oblikovanje, proizvodnjo, dostavo, Macron zagotavlja, da je vsaka podrobnost popolna.
  • Izvaja vrsto inovativnih pobud in najboljših praks, namenjenih podpiranju okoljske trajnosti: dolgotrajna oblačila, ekološke tkanine, ekološka embalaža..

Klubska oprema še vedno ostaja v naših črnih barvah, tako da večjih razlik med staro in novo opremo ni.

Opremo Macron bomo začeli izdajati, ko odprodamo obstoječo zalogo Jome, kar pomeni da vas po sprejemu naročila obvestim, katero znamko prejmete pri izdaji.

Dnevi izdaje ostajajo nespremenjeni, vsako sredo od 15:30 do 17:00 v klubski pisarni na Vrhniki, po predhodnem naročilu na klubski email.

NK Dren Vrhnika

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium