Sprememba imena nogometnega kluba

 

Sprememba imena nogometnega kluba. Od aprila dalje smo Nogometni klub Vrhnika.

Dragi igralci, starši in vsi naši navijači. Na zadnji skupščini smo predlagali in sprejeli spremembo imena našega nogometnega kluba. S potrditvijo zapisnika skupščine in novega statuta na UE Vrhnika se poslej imenujemo Nogometni klub Vrhnika.

Idejo o spremembi imena smo premlevali kar nekaj časa in jo naposled tudi uresničili. Vrhnika je nekdaj veljala za nogometni kraj, vendar pa so dolga leta stagnacije nogometa na Vrhniki, predvsem v devetdesetih letih prejšnjega stoletja in prvem desetletju tega tisočletja to dejstvo skorajda potisnila v pozabo. Vse od leta 2016 naprej nogomet na Vrhniki zopet dobiva na veljavi, v zadnjih letih pa je to prepoznano tudi v širšem prostoru. Z izpolnitvijo pet letnih ciljev, ki smo si jih postavili v letu 2017 želimo nogometno zgodbo nadaljevati z imenom s katerim se najbolje poistovetimo, zato smo se odločili, da bo poslej naš klub ponosno nosil ime naše občine in največjega občinskega kraja.

Zaradi spremembe imena se spremenita tudi klubski elektronski naslov in naslov spletne strani našega kluba.

Novi naslov naše spletne strani je www.nkvrhnika.si in je že v veljavi.

Novi elektronski naslov pa je info@nkvrhnika.si. Stari naslov bo v veljavi še nekaj časa, zato ne skrbite, če po pomoti pošljete sporočilo še na starega.

Tudi klubsko opremo po novem naročate samo na klubski elektronski naslov info@nkvrhnika.si. Ločenega e-naslova za opremo ne bo.

NK Vrhnika

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium