Sprememba na trenerskem mestu

 

S koncem aprila je na trenerskem mestu članske ekipe prišlo do spremembe. Z vodenjem ekipe je prenehal trener Jasmin Muratagić, ki je ekipo uspešno vodil skoraj dve sezoni.

Članska ekipa se je po več letih premora na igrišču ponovno formirala v juniju leta 2019. Jeseni 2019 je začela svojo prvo sezono v članski ligi MNZ Ljubljana. Že po prvi sezoni si je ekipa z dobrimi rezultati priigrala napredovanje v Regionalno Ljubljansko ligo. V tekoči sezoni, polni prekinitev, je ekipa odigrala zgolj 7 tekem, pri čemer bo, kot kaže, tudi ostalo.

Splošno znano je, da so začetki vedno najtežji. Še posebej, če govorimo o nogometu na članskem nivoju. V slabih dveh letih je bilo tako narejenega veliko dela, tako rezultatsko, kot tudi organizacijsko. Počasi se izpolnjuje tudi eden od ciljev, da se zanimanje za nogomet na Vrhniki spet prebuja, gledalci pa se počasi vračajo v športni park na tekme.

Jaskotu, kot ga vsi radi kličemo, se na tem mestu zahvaljujemo za prispevek članski ekipi v zadnjih dveh sezonah in seveda za vseh 15 let delovanja v klubu! Vsi skupaj upamo in verjamemo, da se bo Jasko po potrebnem premoru, kmalu vrnil v naše vrste in še naprej prenašal svoje znanje na igralce.

Novi članski trener je Jan Kragelj, ki je nazadnje deloval kot trener članske ekipe TKK Tolmin. Novemu trenerju želimo veliko uspehov!

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium