Spremenjen sistem izpisovanja zneskov na položnicah oz. obvestilih

 

Zneski na položnicah za vadnino bodo od vključno januarja naprej pisani po nekoliko drugačnem sistemu. Na položnici bo napisan znesek, ki je seštevek tekoče vadnine in morebitnih neporavnanih obveznosti za nazaj. Če je za nazaj poravnano vse, potem bo na položnici enak znesek vadnine kot do sedaj, v nasprotnem primeru pa seštevek vsega skupaj. Na natisnjenih položnicah je na belem robu zgoraj desno napisano koliko znaša tekoča vadnina in koliko neporavnane obveznosti za nazaj. Pri elektronskih položnicah oz. obvestilih sta poleg skupnega zneska prav tako napisana znesek tekoče vadnine in znesek neporavananih obveznosti.

V primeru kakršnih koli nejasnosti oz. vprašanj to najprej poizkušajte rešiti s trenerjem. Ta bo imel podatke in vam bo lahko povedal katera obveznost za nazaj je še odprta.

Vsi v klubu si želimo, da bi bilo visokih seštevkov zneskov na položnicah čim manj. Lepo vas prosimo, da morebitne neporavnane obveznosti za leto 2017 čim prej poravnate in s tem omogočite klubu nemoteno delovanje.

UO NK Dren Vrhnika

 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium