U15 Poraz s prvoligašem

 

Po nekaj treningih je prišla na vrsto prijateljska tekma v Grosupljem. Nasprotnik pa domača ekipa iz prve slovenske lige. Tekma je bila na umetni travi. Poraz s 4:1 je bil zaslužen. Lahko bi iskali razloge za poraz drugje kot pri naši ekipi. Umetna trava, nasprotnik prve lige, oni so tik pred prvenstvom, v procesu treninga so že mesec dni. Vendar ne, tokrat so bili razlogi samo v naši ekipi: individualno delo posameznikov na morju je bilo slabo ali ga ni bilo, prepočasen pretok žoge, premalo čvrsta igra 1:1 v obrambi, slabo varovanje soigralcev, preveč  tehničnih napak pri sprejemanju žoge, premalo homogena ekipa.

 Kljub vsemu pa je bilo tudi nekaj dobrih in lepih stvari. Prišli smo do nekaj lepih priložnosti po lepih akcijah, od štirih golov smo jim dva podarili sami, nekaj mlajših igralcev je dobilo priložnost in jo tudi izkoristili, vsi igralci so igrali, bilo je dosti teka, želje kar kaže da ekipa želi.

V tem tednu nas čakajo še 4 treningi in tekma v soboto. Igralci se počasi vračajo z morja, večina nosilcev pa je že prisotna. Časa do prvenstva je še kar nekaj, želja po učenju tudi, tako da lahko in moramo postoriti še veliko dela.

 Uroš Bučan  
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium