U10 – 8. Janov memorial ŠD Šenčur

 

Pozdravljeni ljubitelji selekcije U10.

V nedeljo, 7. 5., smo se s fanti udeležili turnirja v Šenčurju. Vreme in organizator so poskrbeli za odlično kuliso nogometnega igrišča, mi pa smo bili pripravljeni na dokazovanje na igrišču.

V skupino so nam bile dodeljene ekipe Olimpija zeleni, Šenčur modri, Medvode, Triglav in Jesenice beli). Fantje so skupinski del oddelali odlično in niso oddali točke, tako da smo skupinski del sklenili na prvem mestu.

V četrtfinalu nas je čakala ekipa Proteus. Po začetnem otipavanju so se fantje otresli začetne treme. Ko smo dosegli prvi gol, je igra stekla in potem ni bilo dvoma o zmagovalcu.

V polfinalu nas je čakala utrujena ekipa Tabora Sežane. Nasprotnik nas ni uspel dohajati na terenu, tako da smo tudi to tekmo rutinirano dobili.

V finalu smo se ponovno srečali z ekipo NK Olimpija, vendar tokrat beli. Finale so fantje odigrali super. V določenih trenutkih se je videlo, da nam že malo zmanjkuje moči, saj je bilo za nami že sedem tekem. Na žalost smo tik pred zadnjim žvižgom prejeli nesrečni zadetek, kar je pomenilo, da smo dosegli končno drugo mesto.

Veseli me predvsem to, da so fantje prenesli stvari s treningov na tekmo in smo končno pokazali, da znamo igrati. Povedati moram, da smo prejeli edini zadetek na turnirju šele v finalu, kar priča kako kompaktno so fantje stali na terenu. Ne smem pa pozabiti, da smo imeli v svojih vrstah tudi najboljšega vratarja turnirja Danijela Vlašiča. Čestitke za pokal, ki si ga je zaslužil.

trener Gašper Končan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium