U10 Črni – Impresivna predstava proti NK Dob

 

Današnja prvenstvena tekma proti ekipi NK Dob je bila prava poslastica za vse navijače. Čeprav smo v prvem polčasu prikazali nekaj slabih potez in veliko individualnih napak, smo se v drugem polčasu izkazali z izjemno igro, kar nam je na koncu prineslo veliko zadovoljstvo, saj smo uspešno končali spomladanski del sezone.

Prvi polčas je bil zaznamovan z nekaj težavami na naši strani. Nekaj individualnih napak je omogočilo nasprotni ekipi, da je izkoristila naše pomanjkljivosti in brez težav prihajala pred naš gol. Kljub temu smo se ob polčasu pogovorili, se zbrali in se odločili popraviti napake ter se vrniti nazaj v drugi polčas še močnejši.

In točno to smo tudi storili. Moji fantje so stopili na igrišče z dobro energijo in z boljšo odločnostjo, prevzeli nadzor nad igro in začeli izvajati naše taktične načrte. V fazi obrambe smo bili dobri in čvrsti, kar nam je omogočilo, da smo se več osredotočali na napad. Ko tako prevladujemo na igrišču me zmoti edino to, da fantje kar naenkrat pozabijo na svoje naloge v fazi obrambe, a smo na srečo vse pobege nasprotnikov polovili in umirili igro.

Take tekme nam dajejo dodatno motivacijo in samozavest za prihodnje izzive, ki nas še čakajo. S ponosom zaključujemo sezono in rad bi pohvalil vse moje fante, saj so nedvomno dosegli napredek v igri, kar je pa še bolj pomembno je, da so se odlično povezali med seboj in postali dobra klapa.

Zahvaljujem se našim staršem, našim najbolj zvestim navijačem, saj brez njih vsega tega ne bi bilo. Njihova številčna prisotnost na vseh tekmah, močno in dobro spodbujanje s tribun so nam pomagali, da smo tam kjer smo. Hvala vsem, ki ste bili vedno z nami in bili del te odlične sezone.

trener Jasko

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium