U10 Črni – Nedeljsko druženje

 

Na nedeljsko popoldne smo se najprej odpravili v Grosuplje, kjer smo se pomerili na prijateljski nogometni tekmi. Ponosni smo bili na naše fante, saj so pokazali odlično igro in se borili do zadnjega sodnikovega žvižga. Po tekmi smo se vsi skupaj veselili in bili polni energije in navdušenja.

Po prihodu domov smo se odpravili v kino, kjer smo si ogledali film RACE. Fantje so bili navdušeni nad risanko, kinodvorana je bila polna smeha in veselja, saj so se resnično zabavali.

Po ogledu filma smo se odpravili v Pizzerijo Boter, kjer smo si privoščili okusne pizze. Nekateri so se odločili za manjšo, drugi pa so se razvajali s polno velikostjo. Pizze so bile odlične, vsak je našel svoj najljubši okus in užival v vsakem grižljaju.

Celotno nedeljsko druženje je bilo nepozabno, skupaj smo se zabavali, se spodbujali na tekmi, ogledali risanko in si privoščili dobro hrano. Takšna druženja so pomembna, saj krepijo naše prijateljstvo in povezanost.

Zato se želim iskreno zahvaliti našim staršem za vso njihovo podporo in skrb. Hvala, ker ste nam omogočili to čudovito druženje in nam pokazali, kako pomembno je biti del ekipe in imeti podporo svojih najbližjih. Brez vas vsega tega ne bi bilo. Hvala vam.

Jasko & Jošt

 

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium