U10 Črni – Zimska liga

 

Včeraj smo po dolgem času zopet odigrali tekmo v zimski ligi. Imeli smo hladno jutro in nasproti nam je stala zelo dobra in čvrsta ekipa NK Dob.

Tekma je bila prava poslastica za vse nas, saj smo bili priča dobri predstavi obeh ekip. Moji fantje so bili s kombinatorno igro na sredini in uspešnimi zaključki zelo nevarni v napadu, v obrambi pa smo stali visoko in bili zelo čvrsti in agresivni in s tem onemogočali nasprotniku, da bi nevarno prihajal do našega gola. Pohvalil bi prav vse igralce, saj so vsi dobili enako število minut in vsi so to tudi dobro izkoristili. Bilo je tudi nekaj slabih trenutkov v naši igri. Ti so odlična priložnost za izboljšave in utrjevanje na treningih. Z odločnostjo, trdim delom na treningih ter skupinskim pristopom lahko premagamo tudi te ovire in še izboljšamo našo igro.

Vsak naš zadetek je bil bučno in glasno pozdravljen s strani naših najbolj zvestih navijačev, naših staršev, kar je naši ekipi dodalo dodatno energijo in zagon za borbeno igro do konca tekme. Hvala vam!

trener Jasko

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium