U10 – Dve domači tekmi

 

V dveh tednih smo odigrali 2 domači tekmi. Prvo proti Ivančni Gorici in drugo proti Slovanu.

Ivančna Gorica

V tekmo proti Ivančni Gorici smo vstopili zelo dobro in odločno, se držali navodil pred tekmo ter hitro povedli. Napredek nekaterih igralcev v igri je opazen, ter tudi celotnega moštva. Prevladovali smo v vseh elementih igre, ter čez vso tekmo poskušali pokazati vse svoje kvalitete. V prvem polčasu tekmec ni prišel do pravih priložnosti ter tudi do strelov na naša vrata. V drugem polčasu so spremenili način igranja, kar nam je povzročalo nekaj težav v igri, vendar pa tudi tokrat do pravih priložnostih niso prišli.

Igra je bila na naši strani, na tekmi pa je bilo videti nekaj odličnih preigravanj naših igralcev, ki so navdušila navijače. Treba je sicer priznati, da je nasprotnik prišel v okrnjeni zasedbi in samo z eno ekipo. Žal so o težavah prepozno sporočili in tudi zato smo bili prikrajšani za igro. Vendar pa tudi na takšne situacije moramo biti pripravljeni in iz tega izvleči samo najboljše.

Slovan

Sledila je tekma proti NK Slovan. Tokrat je bil tekmec bolje pripravljen in kvalitete igralcev drugačne. Tokrat sta lahko obe naši ekipi igrali istočasno. Takoj ob pisku sodnika, smo se zapodili za žogo in jo poskušali zadržati v naši posesti. V obeh ekipah je prevladovala velika želja po dokazovanju svojih kvalitet. Bilo je nekaj lepih prodorov na sprotnikovo polovico, manjkalo ni niti strelov na gol ter zadetkov.

Po končanem prvem počasu, v katerem smo prevladovali na igrišču, je sledil premor in nova navodila trenerja. V drugem polčasu je tekmec spremenil način igranja ter prihajal do priložnosti za zadetek. Naša igra v drugem polčasu pa je bila pravo nasprotje prvemu polčasu. Vendar so se igralci zelo trudili slediti navodilom trenerja, ki so jih prejeli med polčasom. S prikazano igro smo lahko zadovoljni. V igri že pridno ponavljamo vaje s treningov ter tako gradimo igro.

Hvala vsem staršem za športno navijanje in spodbudo otrok na turnirju.

Trener Danijel Slokan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium