U10 – »LOCKDOWN!«

 

Ni ga bilo kotička, programa na televiziji, radijske postaje, skupin prijateljev, ki nebi govorila o novici… in z isto novico so me z žalostnimi pogledi dočakali tudi moji vajenci na ponedeljkovem treningu… Trener: »LOCKDOWN!« »Kaj to pomeni?« »Nam bodo ponovno prepovedali treninge?« »Nočemo biti brez treningov!« »Trener, recite, da ni res!«

Zaradi epidemije smo bili nekaj mesecev brez treningov in tudi tekme so odpovedovali eno za drugo. Kljub temu, da ni bilo treningov in tekem, smo se z mesecem februarjem začeli vračati v normalo. S selekcijo U10 pridno treniramo in se pripravljamo na prve tekme. Po večmesečnem čakanju, ko smo upali na sprostitve ukrepov nas je doletela novica »Slovenija v strogi ‘LOCKDOWN’«.

Svojim vajencem se ISKRENO ZAHVALJUJEM za številčno udeležbo na treningih, izkazano voljo, spoštovanje in kolegialnost na treningih. Res je, da sem trening moral nekajkrat prekiniti zaradi neupoštevanja pravil, a po pogovoru smo uspešno nadaljevali naprej. V vas gori želja po igri, želja po novem znanju, želja po preigravanju, želja po druženju in tako močna želja doseči zadetek… »Verjamem, da ga kmalu zadenemo!« Ostanite zdravi in upam, da se kmalu spet vidimo.

Prijazen nogometni pozdrav.

Gašper Končan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium