U10 – Turnir Interblock – 1. mesto

 

Nogometno obarvana za selekcijo U10 je bila tudi včerajšnja sobota, 12.6.2021, ko je na turnirju NK IB 1976 LJUBLJANA U10 osvojila 1. mesto.

Selekcija U10 je bila uvrščena v skupino B, kjer je otvoritveno tekmo na turnirju odigrala proti ekipi NK Kamnik. Prvi zadetek je padel že v prvi minuti tekme. Do konca skupinskega dela smo se pomerili še z NK Interblock beli, NK Šmartno, NK Svoboda. Golova mreža nasprotnikov se je zatresla 26-krat! Zmago smo zabeležili tudi proti NK Lesce, ki se današnjega turnirja ni udeležila.

Na krilih zmage se je selekcija U10 v polfinalu srečala z ekipo NK Vir. Fantje so si z borbeno in požrtvovalno igro z rezultatom 4:1 pridobili vstopnico za finale. 

V finalu nas je čakal nasprotnik NK Škofja Loka. Tekma je bila res napeta. Fantje so iz minute v minuto želeli zadeti golovo mrežo nasprotnika, a žoga ni in ni želela v gol. Tekla je 11. minuta igre, ko so le zadeli in povedli. Tako so dosegli tudi končni rezultat tekme 1:0 in si prislužili tako željeno zmago in 1. mesto na turnirju.

Pohvalim lahko organizacijo turnirja, fantje so uživali. Za 1. mesto jim gredo vse čestitke. Bili so vidno najboljša ekipa na turnirju. Zelo sem vesel in ponosen na vas in na vaše zveste navijače starše, ki vas spodbujajo na vsaki vaši tekmi.

Gašper Končan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium