U10 – Umag trophy 2019

 

Dnevno poročilo

 

V dopoldanskih urah smo pričeli s turnirjem Umag Trophy 2019. V skupini smo bili z NK OŠ Olimpija, NK Krka, NK Maribor in NK Halubjan (Hrvaška). Izpeljal sem kvaliteteno in intenzivno ogrevanje, kar je pripomoglo k boljši začetni zbranosti. Nasprotnike smo nadigrali in igro v 20 minutah zaključili s 7:0

 

Druga tekma proti Mariborju je bila izredno pomembna, saj napredujeta med 16 najboljših le prva dva v skupini. V tekmo smo stopili samozavestno in pokazali, da lahko konkuriramo najboljšim. Igro smo vodili mi, a nam je zmanjkal zadetek, ki nam bi prinesel 3 točke. 

 

Sledilo je kosilo, namestitev v hotelu Sol Aurora in počitek.

 

V popoldanskem času smo imeli prvo tekmo proti NK OŠ Olimpija. Tekma se je dobro začela, zasluženo, v našo korist. Nasprotnikovo mrežo smo zatresli 6-krat.

 

Zopet nas je čakala najbolj pomembna tekma, saj je NK Halubjan premagal NK Maribor. Bila je odločilna tekma o napredovanju in iztržili smo remi, kar nas je vsidralo na drugo mesto v skupini. Priznati moram, da so imeli nasprotniki odlično navijaško skupino s troblami, a so se jim naši starši postavili po robu. Igrali smo odlično, zmanjkal je le zadetek, a ni dosti manjkalo. Roko na srce, lahko bi si ga prislužili, a je sodnik prej odpiskal konec tekme.

 

Smo ekipa, ki v skupinskem delu ni prejela gola. Ponosni in izmučeni odhajamo v hotel na večerjo in zaslužen počitek.

 

Jutri ob 9:00 prva tekma 1/16 finala proti NK Šampijon Celje. 

Gašper Kos  
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium