U10 – Zadnja prvenstvena tekma v sezoni 2018/19 proti NK Kamnik

 

Zamujal sem na zbor, a sem bil ob prihodu prijetno presenečen. Celotna ekipa se je zbrala in se na parkirišču pogovarjala, smejala in zabavala. Opaziti je bilo energijo, ki se je prepletala med njimi in vedel sem, da bomo danes odigrali odlično.

Tekmo smo odigrali tako kot znamo, z veliko zadetki, zavidljivo igro in brez prejetega gola. Prostora za napredek imamo še ogromno, zato se nadejam nadaljnega dela. Vzdušje pred, med in po tekmi je bilo odlično.

Rečem lahko le, da smo postali “klapa” – ekipa 17 povezanih otrok. Kot trener sem dosegel svoj zastavljen cilj in na to sem ponosen.

Trener Gašper

Zadnja prvenstvena tekma v sezoni 2018/19 proti NK Kamnik.Zamujal sem na zbor, a sem ob prihodu bil prijetno presenečen. Celotna ekipa se je zbrala in se na parkirišču pogovarjala, smejala in zabavala. Opaziti je bila energija, ki se je prepletala med njimi in vedel sem, da bomo danes odigrali odlično. Tekmo smo odigrali tako kot znamo, z veliko zadetki, zavidljivo igro in brez prejetega gola. Prostora za napredek imamo še ogromno, zato se nadejam nadaljnega dela. Vzdušje pred, med in po tekmi je bilo odlično …rečem lahko le, da smo postali “klapa” – ekipa 17 povezanih otrok. Kot trener sem dosegel svoj zastavljen cilj in na to sem ponosen.Trener Gašper

Gepostet von NK Dren – Vrhnika am Sonntag, 26. Mai 2019
 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium