U11 Črni – Drugi krog

 

Odigrali drugi krog tekmovanja mlajših dečkov v selekciji U12. Rezultat 4:1 priča, da je bila domača ekipa uspešnejša. Igra je bila čvrsta, polna močnih dvobojev, saj so bili nasprotniki veliko višji od nas. V člankih se ne bom več oziral na to, da smo eno leto mlajši, a se bom osredotočil na naš napredek.

Rezultat bi moral biti veliko višji, a smo dobro opravili defenzivni del. Glede na to, da je to šele druga tekma z devetimi igralci, se taktično zelo dobro postavljamo po igrišču. Otroci so svoje dosedanje izkušnje dobro izkoristili. Največ rezerve imamo v organizaciji napadalnega dela igre (globinske podaje, zaključki, vtekanja na drugo, itd.)
 
Če primerjam lanskoletno in letošnjo ligo je edina sprememba, ki dela razliko, fizična moč. To bomo poskusili izničiti s hitrostjo (maksimalno 2 dotika – hitra igra, vtekanja, odkrivanja s spremembo smeri, itd.).
 
Če sem bil na koncu lanske sezone malce v dvomih, sem po dveh odigranih krogih izjemno zadovoljen z izbiro, da smo se ekipno prijavili v ligo višje. Pridobili bomo izkušnje s kvalitetnejšimi in fizično bolj zrelimi igralci. Vse izkušnje in znanja bomo poskusili izkoristiti na prihajajočih spomladanskih turnirjih.
 
Trener Gašper Kos
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium