U11 – Končna misel

 
Končna misel

Selekcija U11 (letnik 2007) je bila v sezoni 2017/2018 razdeljena v dve ligi U11. V eni je igrala dvojna ekipa in v drugi enojna ekipa. Na ta način so bili vsi fantje vsak vikend povabljeni na tekmo. V zimskem delu sezone je del ekipe igral v Zimski ligi Olimpija, del pa v zimski ligi Kleče. Za vse fante so bile to tekme z enakovrednimi oz. boljšimi vrstniki. Na težkih tekmah so fantje spoznali, da jim še manjka nekaj nogometnega znanja, da se bodo lahko kosali z najboljšimi v MNZ Ljubljana. To je bil eden ključnih momentov, da se je delovna vnema na treningih izredno izboljšala in smo lahko na treningih delali še bolj zavzeto in kvalitetno.

Trdo delo se je pokazalo na turnirju v Ihanu, kjer smo v soboto osvojili 2. mesto (poraz proti Domžalam po penalih). V nedeljo pa sta bili obe ekipi prvi v svojih skupinah s 5 nasprotniki. Obe sta izgubili v polfinalu in se med seboj pomerili za 3. mesto. Na koncu ni bilo važno ali so igrali fantje za črne ali zlate, ampak je pokal domov prinesla ekipa NK DREN VRHNIKA, kar me kot trenerja izredno veseli, saj fantje čutijo da so del ekipe.

V letošnji sezoni smo (črni) odigrali večino tekem proti najboljšim/največjim nogometnim šolam v naši širši okolici (NK Olimpija, NK Domžale, NK Triglav, NK Bravo, NK Ilirija, NK Interblock, NK Brinje, …). S tako dobrimi ekipami, se do sedaj naši fantje še niso srečevali, če pa že, so odigrali proti njihovim B ekipam. Na vseh teh tekmah je bila hitrost, agresija in sama ideja na mnogo višjem nivoju, kot smo se srečevali do sedaj. Ker se je naša ekipa U15 uvrstila v Prvo ligo Zahod, se bodo čez par let naši fantje tedensko srečevali z zgoraj omenjenimi ekipami. Do takrat pa nas čaka še veliko treningov in tekem s kvalitetnimi nasprotniki.

Posebna zahvala pa velja za vse starše, ki ste vozili otroke na tekme, pomagali pri različnih aktivnostih v klubu in z navijanjem s tribun spodbujali naše otroke in naš klub.

Kot je na začetku sezone napisal podpredsednik Matevž Kustec v enem svojih člankov, ne želimo sprejemati všečnih odločitev, ampak odločitve, ki bodo najboljše za napredek vsakega slehernega posameznika v našem klubu!

Trener Jan Zaletel

 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium