U11 – Krstna tekma

 

Tekmovanje za selekcijo U11 se je pričelo pretekli vikend na domači umetni travi Vrhnika proti NK Krim RollJet.

Letošnjo sezono smo se odločili za prav poseben izziv, saj smo celotno selekcijo prijavili v tekmovanje U12, torej z leto starejšimi. S težjimi tekmami bomo tako pridobivali več znanja in kvalitetnejše izkušnje, saj bo potrebno v treninge in tekme vložiti več truda in vztrajnosti.

Novo sezono smo otvorili z zmago 4:2 proti zgoraj omenjenem nasprotniku. Tekmovanje U12 se že točkuje, zato z veseljem povem, da smo dobili prve 3 točke. Rezultat za nas ni pomemben, važne so izkušnje, a zmaga nam vlije dodatno motivacijo za delo na treningih. Konkurirati 60 minut z leto starejšimi je prava borba, kjer utrujenost premaguje zbranost.

Krst je bil uspešen, sedaj pa na delo. Prišle bodo težje tekme, naučiti se je treba izgubiti, saj brez poraza ni napredka.

Trenerja Gašper in Matevž

Krstna tekma selekcije U11

Tekmovanje za selekcijo U11 se je pričelo preteki vikend, na domači umetni travi Vrhnika, proti NK Krim RollJet. Letošnjo sezono smo se odločili za prav posebej izziv, saj smo celotno selekcijo prijavili v tekmovanje U12, torej z leto starejšimi. S težjimi tekmami bomo tako pridobivali več znanja in kvalitetnejše izkušnje, saj bo potrebno v treninge in tekme vložiti več truda in vztrajnosti. Novo sezono smo otvorili z zmago 4:2 proti zgoraj napisanemu nasprotniku. Tekmovanje U12 se že točkuje, zato z veseljem povem, da smo dobili prve 3 točke. Rezultat za nas ni pomemben, važne so izkušnje, a zmaga nam vlije dodatno motivacijo za delo na treningih. Konkurirati 60 minut z leto starejšimi je prava borba, kjer utrujenost premaguje zbranost.Krst je bil uspešen, sedaj pa na delo. Prišle bodo težje tekme, naučiti se je treba izgubiti, saj brez poraza ni napredka.Trener Gašper in Matevž

Gepostet von NK Dren – Vrhnika am Dienstag, 3. September 2019

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium