U11 – Osvojili turnir Ledine

 

Preteklo soboto je potekal dvoranski nogometni turnir, katerega se je udeležila tudi naša selekcija U11. Ker pa v selekciji trenirajo tudi igralci nižje starostne kategorije U10, so bili prav tako povabljeni na turnir. Na turnirju je nastopilo 16 ekip. Skupinski del je bi razdeljen na štiri skupine. V skupinskem delu smo tako tekmovali proti ekipam NK Bistrc, ND Bazovica Italia in NK Košana.

Skupinski del

V prvo tekmo z NK Bistrc smo vstopili odločno in dominirali na igrišču. Na voljo smo imeli le 10 minut. Ta kratek čas smo izkoristili za veliko priložnosti za zadetek ter na koncu zelo pomembno prvo zmago na turnirju. Sledila je druga tekma z ND Bazovica Italia. Prvič na turnirju smo prejeli gol in se znašli v zaostanku. Igralci niso izgubili motivacije, pobrali žogo in nadaljevali po začrtanem planu. Ob kakovostni igri in veliki podpori s tribun smo uspeli izid izenačiti, v nadaljevanju pa še povečati prednost na 3:1. V tako kratkem času smo pokazali veliko mero zbranosti, tekmo pa je odločila kakovost igralcev. V tretjo tekmo smo vstopili sproščeno in že z mislijo na četrtfinale ter na koncu zmagali. Skupinski del smo zasluženo končali na 1. mestu.

Razigravanje za končne uvrstitve

V nadaljevanju tekmovanja smo v četrtfinalu premagali Branik Šmarje, v polfinalu pa še Hidria Tolmin. V polfinalni tekmi, ki je bila zelo izenačena, smo uspeli tik pred koncem povesti z zadetkom po nepozabni akciji turnirja v sodelovanju treh igralcev. Akcija za učbenike.

V finalu smo se spet srečali s tekmeci iz skupine, ND Bazovica. Izenačena tekma do predzadnje minute, ko nam je po podaji iz avta ob dotiku nasprotnega igralca nekako uspelo doseči gol. Žoga je preskočila vratarja in končala v golu. Sreča spremlja hrabre.

Velik pečat na turnirju so pustili igralci mlajše kategorije U10, zato velika zahvala za nastop.

Zahvala tudi vsem staršem in navijačem za športno in korektno navijanje.

Čestitke vsem sodelujočim igralcem za osvojeno 1. mesto in prikazano igro.

trener Danijel

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium