U11 – Priprave Umag

 

Priprav se je udeležilo 22 fantov naše selekcije, Jonas je na žalost tik pred zdajci zbolel. 

Na pripravah smo opravili 5 dokaj kvalitetnih treningov v zelo različnih vremenskih pogojih in delih dneva. Nekaj fantov se je na treningih priključevalo treningom U13 Zlati, nekaj jih je na lastno željo opravilo dodatni trening z U13 Črni. Proti koncu se je že močno poznala utrujenost in težke noge, vendar smo s popoldanskim počitkom in sprostitvijo v bazenu, kjer smo se namakali kar trikrat, vse skupaj omilili. 

Poleg treningov smo odigrali tudi dve prijateljski tekmi. Nasprotnika sta bila ljubljanski Arne Tabor in hrvaški Buzet. Na obeh je priložnost za igro dobilo vseh 22 igralcev. Eni so priložnost izkoristili boljše kot drugi, vsi pa so dali vse od sebe.

Opravili smo tudi video analizo s prijateljskih tekem v Grosuplju, ki smo jih odigrali v soboto pred pripravami. Fantje so lahko videli svojo igro na lastne oči, ne samo na podlagi besed trenerjev, kar je za njih vsekakor dobro in koristno.

Ogledali smo si tekmo starejše selekcije in glasno navijali, šli na sprehod ob morju, seveda tudi obisk hotelske igralnice ni izostal.

Prepoved telefonov in tablic se je izkazala za dobro odločitev, saj so fantje več časa preživeli skupaj in tako sklenili še bolj trdna prijateljstva.

Glede na veliko število otrok bi fante kot selekcijo rad pohvalil za obnašanje v hotelu in restavraciji. Seveda ni šlo brez izjem in manjših problemov, ki pa smo jih hitro reševali. Veseli dejstvo, da se kar nekaj fantov že zaveda, da na priprave ne grejo več samo zato, da jim ni treba v šolo, ampak zato, da opravijo čimveč kvalitetnih treningov in odnesejo čim več novega znanja.

Domov so vsi otroci prišli utrujeni, vendar zdravi in celi, kar je najbolj pomembno.

Za konec pa še nekaj slik 🙂

Gašper Stržinar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium