U11 – Razdelitev v ekipe in prve ligaške tekme

 

Selekcija U11 je daleč najbolj številna selekcija v klubu. Trenutno trenira kar 37 fantov letnika 2007. Glede na to smo se v klubu odločili, da v tekmovanja prijavimo tri ekipe. Dve ekipi igrata v ligi, kjer vsi klubi igrajo z dvema ekipama naenkrat, nasprotniki pa so temu primerno kvalitetni in ugledni, saj si večina klubov ne more »privoščiti« dveh ekip. Ekipa zlatih igra v nič manj kvalitetni skupini B, kjer bodo težke prav vse tekme.

V klubu verjamemo v to, da pri tej starosti otrok rezultat ni v prvem planu, bolj pomembno je, da vsi fantje dobijo čim več priložnosti za igro in napredujejo. Za rezultat bo dovolj časa, ko bodo fantje starejši.

Ekipa U11 je prvo tekmo v sezoni igrala doma proti Iliriji. Vse tekme oz. polčasi so bili odprti in zanimivi za gledalce. Fantje so se borili in dali vse od sebe. Dosegli so kar nekaj zadetkov in izpeljali veliko lepih akcij, v obrambi pa je manjkalo zbranosti in čvrstosti.

Ekipa U11 zlati je gostovala v Kamniku, kjer je v težkih vremenskih pogojih želela igrati gledljiv nogomet in odigrala nekaj lepih akcij, nasprotnik pa je bil tokrat bolj konkreten in zasluženo zmagal.

Gašper Stržinar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium