U11 – Tekme pred zaključkom jesenskega dela

 

Selekcija U11 ima pred jesenskimi počitnicami gost ritem tekem. V petek, 20. oktobra, so vsi fantje odigrali prijateljski tekmi, v soboto pa vsaka ekipo svojo prvenstveno.

V petek se je del fantov na Drenu pomeril proti naši ekipi U12. Fantje so prvič igrali tekmo v igralnem sistemu 8+1. Tekma je bila trda in izenačena, a vseeno zanimiva. Končala se je brez zadetkov, fante pa gre vseeno pohvaliti za igro na prvi tekmi v novem sistemu.

Ostali fantje so odigrali prijateljsko tekmo proti Borovnici v gosteh. Rezultat ni bil v ospredju, vsi fantje pa so dobili veliko priložnosti za igro. Ustvarili smo si veliko priložnosti, dosegli smo veliko golov, v obrambi pa smo odigrali dokaj dobro.

V soboto je ekipa Črni gostovala na Interblocku. Številčno smo bili šibki, kar se je poznalo na utrujenosti v drugem polčasu, vseeno pa so fantje odigrali dokaj dobro tekmo. Začeli smo odlično in na obeh igriščih povedli za vsaj dva zadetka. Morda so fantje nato pomislili, da bo to lahka tekma in so malo popustili, kar je nasprotnik hitro kaznoval in preobrnil rezultat. V drugem delu je predvsem ena ekipa občutno padla in na hitro prejela kar nekaj lahkih zadetkov. To se nam ne sme dogajati, saj s tem ena ekipa pusti na cedilu tudi drugo ekipo, ki se bori vseh 40 minut. Na koncu smo skupno izgubili za en gol, vendar pa bi z nekoliko več energije ter želje v drugem polčasu in zbranosti v zaključkih akcij lahko tekmo mirno dobili.

Ekipa Zlati je istočasno igrala doma proti Komendi. Nasprotnik je bil boljši, kar se je poznalo na igri in na rezultatu. Nasprotniki so v bili v obrambi disciplinirani in čvrsti in ves čas stali vsak zraven svojega igralca, kar je tudi naš cilj, ki pa nam ne uspe vedno. Fantje so vseeno prikazali nekaj lepih akcij, dosegli pa so dva zadetka.

Z gostim ritmom tekem nadaljujemo tudi v novem tednu, ko v četrtek večina fantov igra prvenstveno in prijateljsko tekmo v Ivančni Gorici. V soboto pa ekipo Zlatih čaka še zadnja prvenstvena tekma jeseni. V goste prihaja ekipa Laby’s Mengo.

Starše bi rad pohvalil za fer in glasno navijanje na vseh dosedanjih tekmah. Prav tako si zaslužite pohvale za obisk in navijanje na ponedeljkovi tekmi ekipe U15, prav posebna zahvala pa vsem fantom, ki so na tej tekmi pobirali žoge.

Gašper Stržinar

 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium