U11 – Tekmi zadnjega vikenda

 

Z ekipo U11 Zlati smo se v nedeljo v meglenem jutru odpravili v Ihan, kjer smo se pomerili z domačo ekipo.  Tekma je bila polna dinamike in lepih akciji na obeh straneh. V naši ekipi velja izpostaviti vratarja Adela, ki je z nekaj lepimi potezami nasprotne igralce spravljal v obup. Z dobro reakcijo pa je z golove črte izbil žogo tudi naš branilec Aljaž. V napadu so se izkazali vsi fantje in z nekaj domiselnimi podajami so si pripravili lepe priložnosti za zadetke, iz katerih je bil dvakrat natančen Jakob. Na koncu smo dosegli lepo zmago, za kar čestitam fantom.

Z ekipo U11 Črni pa smo se na domačem terenu pomerili z Ljubljansko Olimpijo. Tekma je bila živahna in borbena na obeh straneh. Priigrali smo si lepo število priložnosti za zadetek, a nam je nekaj nezbranosti oziroma kompliciranja preprečilo, da bi dosegli kakšen zadetek več. V skupnem rezultatu po odigranih 4 tekmah po 20 minut je nasprotna ekipa dosegla en zadetek več kot mi.

Obe zasedbi naše ekipe sta prikazali dobro tehnično znanje, ki se počasi oblikuje v igralni sistem, ki ga trenerji zahtevamo od fantov. Naši nogometaši so prikazali lep napredek v igri, kar se opaža cel jesenski del.

V petek se bo del ekipe pomeril proti Borovnici, drugi del pa proti naši U-12ki. V soboto ob 11.00 pa nas čakata ponovno ligaški tekmi.

Zahvala pri tem gre vsem staršem – za spodbujanje otrok in navijanje v fair-playu – ter vsem fotografom, ki nam omogočate, da je galerija selekcije U-11 vedno sveža.

Trener Jan Zaletel

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium