U11 – Začetek zimske lige IB

 

Letošnjo zimo bo ekipa U11 zimsko ligo igrala na Interblocku. Za začetek smo odigrali dve tekmi in prikazali kar nekaj dobrih potez in akcij.

NK Radomlje

V tekmo smo šli dobro in zbrano, prevzeli smo tudi pobudo in držali žogo v svoji posesti. Naredili smo kar nekaj lepih akcij in prišli do kar nekaj zaključkov. Iz dveh smo tudi zadeli. V obrambi smo delovali dobro in disciplinirano. Drugi polčas smo začeli v krču, nismo se upali igrati in pobudo na igrišču je prevzel nasprotnik. Kljub temu smo prihajali do priložnosti za gol, žal pa iz nobene nismo zadeli.

ND Ilirija

Enako kot prvo tekmo smo tudi to tekmo začeli dobro in imeli skozi celotno srečanje žogo več v svoji posesti. Na tej tekmi smo si priigrali ogromno priložnosti za gol ter nasprotniku onemogočili, da bi resno ogrozil naša vrata. Kljub temu, da smo bili boljši nasprotnik, od fantov pričakujem še večjo zbranost v zaključku napada.

S prvim igralnim dnevom na zimski ligi smo lahko zadovoljni tako z igro, kot tudi z rezultatom. Ne sme pa nam to biti merilo, saj prihajajo težje tekme, kjer bo potrebno pokazati še več nogometnega znanja, discipline v igri ter prvin, ki se jih učimo na treningih.

trener Matevž

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium