U11 – Začetek zimske lige

 

Selekcija U11 bo v letošnji sezoni nastopala v zimski ligi na Olimpiji, ki jo lahko podrobneje spremljate tukaj.

NK Bravo

Prvo tekmo letošnje zimske lige smo odigrali proti ljubljanskemu Bravu. V tekmo smo šli nekoliko zaspano, kar se je poznalo na naši igri, saj smo preveč žog podarili nasprotniku. Smo si pa kasneje skozi igro priigrali nekaj lepih priložnosti, katerih žal nismo realizirali. Se je pa na tej tekmi zopet videlo kaj nam še manjka, da bomo konkurenčni ekipam kot je Bravo.

ND Primorje

Za razliko od prejšnje tekme smo tekmo proti vrstnikom iz Primorja začeli dosti boljše. Ustvarili smo si kar nekaj lepih priložnosti, a žal smo zadeli samo iz ene. Smo pa bili skozi celotno tekmo boljši nasprotnik, kar se je videlo tudi na igrišču, saj so fantje izpeljali nekaj lepih akcij.

ND Ilirija

Tako kot tekmo proti Primorju smo tudi tekmo proti igralcem Ilirije začeli dobro. Tudi na tej tekmi smo izpeljali nekaj lepih akcij in iz ene tudi zadeli. Si je pa tudi nasprotnik ustvaril nekaj akcij, ki jih je naš vratar uspešno zaustavil.

Za konec moram pohvaliti fante, saj so se po težkem prvem porazu pobrali in pokazali karakter ter na obeh naslednjih tekmah zmagali z lepo ekipno igro. Moram pa tudi reči, da nam bo zimska liga prišla zelo prav, saj bomo videli kje v igri imamo še rezerve.

Trener Matevž

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium