U12 Črni in Zlati – Odlično vreme, odličen rezultat za konec sezone

 

Igralci obeh selekcij so v nedeljo za konec sezone odpotovali še na turnir v Velesovo. Na tekmo smo odpeljali 2 ekipi, ki sta bili sestavljeni mešano iz obeh selekcij. Pogoji so bili dobri, igrišča super, bilo pa je zelo vroče.

Obe ekipi sta v skupini začeli zadržano, vendar sta se kasneje sprostili in osvojili dovolj točk za napredovanje iz skupine. Po spletu okoliščin sta se naši ekipi med seboj pomerili v polfinalu. Po rednem delu je bil izid izenačen in sicer 1:1. To mi je dalo še eno potrditev, da sem enakovredno sestavil obe ekipi. Po izvajanju kazenskih strelov je v finale napredovala ekipa Zlati, ekipa Črni pa je na sporedu imela še boj za 3. mesto. Bilo je prisotnih nekaj žalostnih obrazov s strani Črnih, vendar so jih Zlati potolažili in jih spodbudili za boj za stopničke.

V napetem obračunu za 3. mesto je ekipa Črni premagala domačo zasedbo z Velesovega. V finalu smo po boljši predstavi naših fantov vseeno spremljali kazenske strele. Ponovno so Zlati ohranili mirno kri in rutinirano izvedli kazenske strele ter premagali avstrijsko ekipo.

Veselje je bilo nepopisno, navdušeni so bili tako otroci kot starši.

Fantje so za dosežek prejeli medalje in pokale, igralec turnirja pa je bil Aljaž Šinkovec iz naše ekipe Črni. Trener je prejel tudi vodno prho s strani igralcev, a tako to pač gre.

Zahvala organizatorju za turnir in našim staršem za podporo in bučno navijanje skozi celoten turnir.

S tem dejanjem je konec sezone za obe ekipi U12. Vidimo se prihodnjo sezono, ko 22.7. začnemo s treningi.

Trener Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium