U12 Črni – Kino in tekma

 

V petek je naša ekipa skupaj s kolegi/sošolci/prijatelji iz selekcije U12 Zlati odšla po treningu še v kino na Vrhniki. Ogledali smo si risani film Gospod Link: v iskanju izgubljenega doma. Fantje so bili navdušeni, tako da bomo tak dogodek še ponovili. Prav tako velja izpostaviti vzorno obnašanje na poti do kina in v kinu.

V nedeljo zgodaj zjutraj smo se pomerili z ekipo NK Slovana na njihovi umetni travi. Nasprotna ekipa nas je prisilila, da smo prikazali kvalitetno igro v obrambi in z varovanjem in prevzemanjem ter nekaterimi izvrstnimi obrambami našega vratarja obdržali skoraj do polčasa neodločen rezultat. Med odmorom smo ponovili kaj si želimo pokazati na igrišču. To smo v prvih minutah tudi storili in stisnili nasprotno ekipo na njihovo stran. Po enem izmed predložkov iz kota, si je nasprotna ekipa sama zabila gol.

Obe ekipi sta si želeli zmago, tako da so si lepe priložnosti sledile na obeh straneh. Na žalost so v enem izmed napadov igralci Slovana izkoristili naš slab trenutek in dosegli zadetek. Še vedno v šoku smo v naslednjem napadu prejeli še en zadetek. Kljub trudu, da bi izid preobrnili, nismo bili uspešni in smo nasprotniku morali priznati premoč.

Posebna zahvala velja za starše, ki so spodbujali naše mlade nogometaše in s pozitivnim navijanjem dali dodatno energijo naši ekipi.

Naslednji vikend imamo v soboto, 20.4.2019, tekmo proti NK Arne Taboru ob 17:00, kjer bomo imeli ponovno možnost, da prikažemo svoje znanje.

Trener Jan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium