U12 Črni in Zlati – Odlično vreme, odlične tekme

 

Obe selekciji U12 sta v nedeljo, 16.12., odpotovali v Koper in vsaka odigrali po 2 prijateljski tekmi s tamkajšnjimi sovrstniki. Tekme smo odigrali na naravni travi v športno nogometnem centru ob štadionu Bonifika.

Najprej sta se na prvem igrišču pomerili U12 Črni proti U12A FC Koper, ob igrišču poleg pa sta se udarili U12 Zlati in U12B iz Kopra. V začetku sta obe naši ekipi začeli rahlo zaspano. Kmalu so se prebudili in začeli izvajati pritisk na nasprotnika, tako v fazi branjenja kot v fazi napada. Ekipa U12 Črni je tekmo tesno izgubila z rezultatom 2:1, vendar so fantje odigrali zelo solidno tekmo.

Na drugi polovici igrišča so z enakim rezultatom (2:1) fantje iz ekipe U12 Zlati premagali ekipo iz Kopra.

Sledil je odmor, navodila obeh trenerjev ter priprava za naslednji tekmi. Ekipa U12 Črni pod vodstvom trenerja Jana je začela silovito že od prve minute in zagospodarila na igrišču. To je pripeljalo do ugodnega končnega rezultata tekme in prepričljive zmage z 4:1. U12 Zlati pod vodstvom trenerja Tadeja pa je v izredno napetem in tesnem obračunu klonila z rezultatom 1:0, vendar prikazala zelo solidno igro. Obe selekciji sta dokazali, da lahko premagata oz. se enakovredno zoperstavljata tudi proti najboljšim ekipam v državi, kar je zelo navdušujoče in kar fantom predstavlja dodaten motiv za naprej.

Oba trenerja bi se rada zahvalila staršem za množičen obisk in glasno podporo s tribun, ki je fantom prišla še kako prav. Za obe selekciji sedaj sledi krajši 3 tedenski premor, 7.1.2019 pa selekciji nadaljujeta s treningi in zimsko ligo v Radomljah.

Trenerja Jan Zaletel in Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium