U12 – Nastopi v zimski ligi

 

Selekcija U12 je dobre predstave iz jesenskega dela prvenstva prenesla tudi v zimsko ligo. Že na prvi tekmi proti ekipi Slovana smo pokazali veliko tekmovalnost. S kvalitetno igro smo poizkušali nasprotnika premagati. Uspešno smo štirikrat zadeli njihovo mrežo, na koncu pa je nasprotnik z nekoliko sreče prišel do zmage. Tekmec je slavil zmago, kar pa je tudi naš edini poraz do premora.

Na naslednjih tekmah smo nadaljevali z dobrimi prestavami. Sledile so štiri zmage. Tako smo premagali ekipe Dragomer, Šentjernej, Interblock B in Radomlje. Igra je bila na naši strani, uspeli smo povezati vsa igralna mesta v našem sistemu. Iz tega so sledili tudi pozitivni rezultati.

Ob odsotnosti igralcev zaradi poškodb ali bolezni njihovo mesto uspešno zapolnijo igralci mlajše selekcije. Njihov prispevek v naši igri je velik, kar samo potrjuje njihovo kakovost. Trenutno zasedamo 1. mesto kar je dobro izhodišče za nadaljevanje v naslednjem letu. Bolj kot rezultat pa me veseli individualen napredek posameznika. Razvoj igralca je zelo pomemben v mlajših selekcijah in bo prišel še toliko bolj do izraza v starejših kategorijah.

Hvala staršem za spodbudo svojih otrok na tekmah in športno navijanje.

Vesele praznike

trener Danijel

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium