U12 – Pregled jesenskega dela tekmovanja

 

Selekcija je pokazala zelo dobre predstave v uvodu v novo sezono tekmovanja in to kljub majhni prisotnosti na treningih v pripravljalnem obdobju. Slednji je bi razlog za kar nekaj prestavljenih tekem. Tako smo morali kakšno tekmo igrati tudi med tednom.

Na prvi tekmi proti Krimu smo si ustvarili nešteto priložnosti za zadetek, pa vendar na koncu odnesli le točko. Sledila je tekma proti NK Šmartno. Gostje so prišli zelo oslabljeni, mi smo pa prikazali zelo dobro igro in veliko zadetkov za zmago. Igra je bila na naši strani, nasprotniku nismo pustili priložnosti za zadetek. Na tekmah na domačem igrišču proti Šentjerneju in Taboru smo zasluženo zmagali.

Izpostaviti je potrebno naši najboljši predstavi na igriščih Športni park Jama in Litija. V tekmo proti Olimpiji smo vstopili odločno in samozavestno. Prikazali smo našo najboljšo igro, a žal le v prvem polčasu. Nekaj nezbranosti in utrujenost v drugem polčasu sta vodila v napake. Tako smo jim vsaj tri zadetke podarili. Na enak način se je začela tekma v Litiji. Izziv je prestavljal tudi nekoliko slabši teren, pa vendar je bila igra na nivoju. Znali smo stopnjevati kvaliteto igranja in zasluženo zmagali z veliko zadetki.

Izpostaviti je potrebno še tekmo v Radomljah, kjer smo bili nerazpoznavni na igrišču. Zelo slaba predstava, kot bi pozabili igrati nogomet in še drugič zasluženo smo bili poraženi. Do konca jesenskega dela je preostala še tekma s sosedi, NK Dragomer.

Ker je selekcija malo številčna, nam na tekmah pomagajo še igralci nižjih selekcij. Tukaj bi pohvalil njihov prispevek k rezultatom in njihov napredek. Hitro so se vklopili v drugo okolje in na nov sistem igranja.

Ob vsem dogajanju ob in na igrišču je opazen razvoj igralcev. Pri nekaterih nekoliko večji, z rednim obiskom na treningu pa je lahko ta še večji.

Vsem staršem zahvala za korektno spodbujanju svojih otrok na tekmah.

trener Danijel

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium