U12 – Tekmi proti Olimpiji in Krki

 

V soboto 2.10. smo v Ljubljani odigrali tekmo proti ekipi Olimpije. Nasprotnik je že na samem začetku tekme pokazal več želje po igri in takoj prevzel pobudo. Z nekaj hitrimi akcijami so večkrat prišli pred naš gol, vse skupaj pa je z nekaj odličnimi obrambami reševal naš vratar. Kljub temu je nasprotnik prvi polčas dobil z rezultatom 2:0.

V drugem polčasu smo nekaj lepih akcij odigrali tudi mi, žal pa smo bili v zaključkih akcij premalo odločni za kaj več. Na koncu tekme je bil rezultat 3:1 za Olimpijo, ki je bila večino tekme boljši nasprotnik. Vseeno je bila to dobra šola za nas, saj smo videli koliko nam manjka in kaj vse se lahko še naučimo na treningih.

V nedeljo 10.11. smo odigrali domačo tekmo proti ekipi NK Krka. V samem začetku so tekmo bolje otvorili gostje, ki so po nekaj minutah povedli po predložku iz kota. To je bilo opozorilo za naše fante, ki so se hitro zbrali in takoj odigrali nekaj lepih akcij. Po lepem prodoru našega igralca smo izid izenačili, kmalu za tem pa po odigranem kotu tudi povedli z 2:1.

V drugem polčasu smo videli bolj malo igre. Na obeh straneh je bilo veliko napak, predvsem na sredini igrišča, tako da pravih priložnosti za gol ni bilo. Proti koncu je nasprotnik izenačil, kar pa je bila predvsem posledica naše neodločnosti. V zadnjem napadu smo imeli odlično priložnost, ki pa je žal ostala neizkoriščena in tako je rezultat ostal pri 2:2.

Trener Tilen

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium