U12 Zlati – Težki pogoji, vendar odlična tekma

 

Selekcija U12 Zlati je prejšnji vikend odigrala še zadnjo tekmo jesenskega dela lige. Kljub težkim pogojem so gledalci videli odlično tekmo s 4 zadetki.

Že od začetka so fantje v tekmo krenili odločno, z namenom da pokažejo kdo je domačin. Kljub manjšemu začetnemu pritisku in nekaj poskusih nismo uspeli resneje ogroziti nasprotnikovih vrat. Sredi prvega polčasa je malo popustila zbranost. Zaradi zmede v kazenskem prostoru nismo uspeli izbiti žoge, katero je nasprotnik poslal za hrbet našega vratarja in tako povedel. Do konca polčasa so se fantje borili in trudili izenačiti na zelo zahtevnem terenu, vendar jim ni uspelo.

V drugem delu pa smo le zaigrali bolje. Od fantov sem zahteval pokrivanje nasprotnika visoko na njihovi polovici. To se nam je obrestovalo v 36. minuti, ko smo izničili prednost nasprotnika in izenačili na 1:1. Po napaki v obrambi in nespretnosti našega vratarja je ekipa Krima uspela ponovno povesti na 2:1, a fantje se niso predali. Do konca tekme so se borili in oblegali nasprotnikov gol in bili nekaj minut pred koncem nagrajeni. Uspeli smo ponovno izenačiti na 2:2, za kaj več pa je na žalost zmanjkalo časa.

Z igro na tako težkem terenu sem bil zadovoljen, rahlo mi je bilo žal fantov, saj so bili na igrišču boljši nasprotnik in bi si morda zaslužili tudi 3 točke. Sedaj ima ekipa krajši premor, s tekmovanjem pa nadaljujemo 24.11. v zimski ligi v Radomljah.

Trener Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium