U12 Zlati – Minimalen poraz v Trbovljah

 

V nedeljo je ekipa U12 Zlati gostovala pri ekipi Rudar Trbovlje. Tekma je bila živahna in energična v kateri smo videli samo en zadetek.

V prvem polčasu smo, kot je bilo dogovorjeno vnaprej, odločno krenili proti nasprotnikovemu golu in po 3 točke. Skozi celoten prvi del smo bili rahlo boljši nasprotnik z bolj agresivno igro v obrambi in več kontinuiranimi napadi proti nasprotnikovim vratom. Na našo nesrečo je bil rezultat ob polčasu enak začetnemu.

Med polčasom sem od igralcev zahteval več borbe in agresivnosti v fazi branjenja, ter več strelov proti nasprotnikovim vratom. V drugem polčasu so fantje nadaljevali z igro iz prvega dela, a žal niso uspeli zadeti. Nasprotniki pa so nekajkrat preizkusili našega vratarja, ki je vselej odlično posredoval. V zadnji tretjini so nasprotniki uspeli zadeti iz kazenskega udarca, ki je bil dosojen iz sumljivega prekrška na robu kazenskega prostora. Fantje so po prejetem zadetku odločno krenili po izenačenje, a jim je kljub nekaterim priložnostim z razdalje zmanjkalo časa, tako da je ostalo pri izidu 1:0 v korist gostiteljev.

Z igro nisem bil povsem zadovoljen saj sem od fantov pričakoval več podaj v globino in medsebojnega sodelovanja pri prehodu v napad. Skozi celotno tekmo je primanjkovalo tudi samodiscipline in borbenosti na katerih bomo morali še veliko postoriti. Naslednjo tekmo igramo čez 2 tedna v gosteh, tako da imamo dovolj časa da odpravimo pomanjkljivosti in se pripravimo na zadnjo tekmo prvega dela prvenstva.

Trener Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium