U13 – Celodnevna turneja

 

S selekcijo U13 smo v soboto, 21. 1., imeli celodnevno turnejo z dvema tekmama na Štajerskem. Po zgodnjem zajtrku v hotelu Mantova smo štartali v Maribor, kjer smo ob 10:00 odigrali tekmo z U12 NK Maribor. Sam rezultat (0:3 za MB) govori o kvaliteti teh 15-ih najboljših fantov iz MB in okolice. Za nas pa vsekakor ena lepa izkušnja in prikaz kaj, kako, kdaj narediti, da bomo tudi mi boljši.

Po tekmi smo odšli na kosilo, nato pa proti Celju. Tam smo naredili kratek sprehod po mestu in se odpravili na tekmo z NK Šampion. Ta tekmec je bil nam po meri. Po izenačeni tekmi je bil tudi rezultat tak (4:4). Fantje so po tekmi že kazali znake utrujenosti, zato smo se odpravili proti Ljubljani v Vodno mesto Atlantis. Tam so fantje pojedli večerjo, ter izkoristili čas za sproščanje in zabavo v vodi. Na Vrhniko smo se vrnili okoli 21-ih. 

To je bilo za fante zelo napornih 14 ur, hkrati pa 14 ur v katerih so počeli stvari, ki jih najraje počnejo. Veliko stvari smo se naučili kljub napornemu ritmu in verjamem, da bodo fantje takoj za, ko jim omenim naslednjo turnejo.

trener Fridl Filip

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium