U13 Črni – 3. in 4. mesto na turnirju v Cerknici

 

V soboto smo nastopali na dvoranskem turnirju v Cerknici. Sistem igranja je bil 4 + 1 z neodbojno žogo, tako da smo prijavili dve osemčlanski ekipi.

V skupinskem delu sta se obe ekipi odlično odrezali in brez poraza kot drugo uvrščeni napredovali v četrtfinale. V četrtfinalu je najprej ekipa A premagala Proteus Postojno z 1:0, ekipa B pa z enakim rezultatom NK Radomlje. 

V polfinalu sta nato obe ekipi imeli malo slabšo predstavo in tesno izgubili proti ekipama Šmartno in Vodice Šempas, ki sta napredovali v finale. Ekipi sta imeli nato še zadnjo tekmo na turnirju, ko sta se med seboj pomerili za 3. mesto. Spremljali smo zelo dobro srečanje, ko je večino srečanja ekipa B vodila. V zadnjem napadu na tekmi pa je ekipa A izenačila, tako da smo za končno razvrstitev spremljali kazenske strele, po katerih je slavila ekipa NK Dren Vrhnika B. Pretirano slabe volje ni bilo, saj fantje vedo, da so vsi iz ene ekipe in enega kluba in so pravzaprav skupaj osvojili 3. mesto ne glede na to, v kateri ekipi so bili.

Obe ekipi sta prejeli pokale za končno uvrstitev, za 3. mesto pa je ekipa B prejela še medalje. Super dan in super rezultat. Hvala staršem za navijanje in podporo s tribun.

Trener Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium