U13 Črni – Dober rezultat, solidna igra

 

Nedeljsko dopoldne smo s fanti preživeli na gostovanju v Zagorju. Kljub zgodni uri, so fantje delovali razmeroma motivirano in prav nič zaspano. 
 
Tekmo smo odigrali na desni polovici celotnega igrišča. Leva polovica je namreč še vedno zelo slaba zaradi poplave, ki so jo imeli v Zagorju pred mesecem dni.
 
V uvodnih minutah tekme nismo začeli najbolje. Domači so želeli pritisniti na naša vrata že od samega začetka in so zato stali zelo visoko. Po uvodnem naletu gostov katerega smo zdržali, smo se malce sprostili in zaigrali tako kot znamo. Kljub ustvarjenim priložnostim vseeno nismo uspeli zatresti mreže več kot enkrat in sicer v 13. minuti.
 
Na odmoru med polčasoma smo se dogovorili, da bomo prestavili prestavo višje in bili bolj odločni in učinkoviti pred golom, kar se je kasneje obrestovalo. Zaigrali smo tako kot znamo in v drugem polčasu zadeli kar petkrat. Predvsem me veseli, da so bili doseženi zadetki plod ekipnega dela in da je vsakič zadetek dosegel drug igralec.
 
Zelo lepo akcijo so fantje prikazali tudi v zadnji minuti srečanja, katero so starši ujeli v objektiv. Žoga je potovala od vratarja, na bočni položaj preko sredine še enkrat na bočni položaj, po lepo izvedeni dvojni podaji pa se je na koncu znašla v nasprotnikovi mreži.
 
Pohvala fantom za zmago in staršem za podporo in navijanje. Posebej bi pohvalil trenerja Zagorja, ki je pokazal kaj pomeni fair play in nekajkrat pomagal našim igralcem, ko so le ti potrebovali pomoč.
 
Trener Tadej Špicar
 

Nove 3 točke je osvojila selekcija U13 Črni na gostovanju v Zagorju. Ohranili so nedotaknjeno mrežo in nasprotnika premagali z rezultatom 6:0. V zadnji minuti srečanja so dosegli zelo lep zadetek, ko je žoga potovala od naših vrat pa vse do nasprotnikove mreže.

Gepostet von NK Dren – Vrhnika am Montag, 16. September 2019

 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium