U13 Črni – Dva različna polčasa

 

V nedeljo popoldan smo se na igrišču Belinka na obrobju Ljubljane pomerili z Bravom. Pričakovali smo trdo in težko tekmo proti močnemu tekmecu.
 
V prvem polčasu je na igrišču igrala zgolj ena ekipa. Povsem neosredotočeni smo bili v obeh fazah igre. Razglašeno je delovala tudi naša medsebojna komunikacija. Nasprotnik je pokazal veliko več želje in borbenosti, svojo podjetnost v prvem delu pa so kronali s petimi zadetki v naši mreži. 
 
Na odmoru je bilo potrebno razjasniti nekatere stvari in spodbuditi naše fante, da igrajo svojo igro. V drugi polčas smo vstopili tako, kot je nasprotnik v prvega. Odločno in z veliko mero želje in borbenosti. Drugi polčas smo z veliko boljšo predstavo dobili z rezultatom 1:3, tako da je končni izid znašal 6:3 v korist nasprotnika. 

Ponovno smo prvi polčas odigrali slabše in stopili na plin v drugem delu srečanja, kar se nam ne sme več dogajati. Vseeno je spodbudno, da smo pokazali, da lahko igramo s komerkoli v kolikor so naše glave pri stvari. 
 
Teden nadaljujemo s sredino pokalno tekmo proti Mirni, v soboto pa sledi prvenstvena tekma proti Radomljam. Obe tekmi bomo odigrali doma na Vrhniki.
 
trener Tadej
 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium