U13 Črni – Dve močni tekmi

 

V preteklih dveh tednih smo odigrali dve, za nas zelo težki tekmi. Če smo bili na prvi tekmi proti NK Domžale v podrejenem položaju in na koncu odigrali neodločeno, je bil to uspeh.

Na drugi tekmi proti ekipi NK Brinje Grosuplje pa smo odigrali odlično. Gostiteljev se nismo ustrašili in v prvem polčasu je bila naša igra zadovoljiva, tudi nasprotnik ni imel kakšnih večjih priložnosti za zadetek. V drugem polčasu pa smo večino časa imeli popoln nadzor nad dogajanjem na igrišču. Nasprotnik si je sicer ustvaril nekaj polpriložnosti, ki pa smo jih bolj kot ne znova zakuhali sami. Nekateri moji igralci še vedno ne dojamejo, da moraš početi stvari v katerih si dober in ne obratno.

Nasprotnika smo s pritiskom na zadnjo linijo držali daleč od naših vrat. V posesti smo imeli dobra obdobja, ko smo uspeli kontinuirano napadati na nasprotnikova vrata. Zopet pa smo bili v fazi zaključka premalo zbrani in odločni in nam odlične predstave ni uspelo okronati z zmago, ki smo si jo po prikazanem tudi zaslužili. Domačini so lahko veseli, da so osvojili točko. Moje fante bi pohvalil za celotno srečanje, saj smo prikazali dober in dinamičen nogomet s čvrsto in agresivno igro.

Zahvala pa tudi našim staršem, ki so nas tudi na ta deževen dan dobro in glasno spodbujali s tribun.

Trener Jasko
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium