U13 Črni – Jesenski del sezone

 

Jesenski del sezone se je za ekipo U13 Črni končal zelo dobro, saj smo prvenstvo zaključili na, za nas, odličnem 8. mestu, ki nas skoraj da že nekako ohranja pri obstanku v ligi. Vseeno se ne smemo in ne moremo preveč sprostiti, kajti v nogometu je v današnjih časih možno prav vse.  Za celotno delo in trud, ki so ga fantje vložili v zadnjih štirih mesecih, jim moram res iskreno čestitati. Pokazali so in še vedno dokazujejo, da si zaslužijo biti v ligi skupaj z najmočnejšimi klubi. Ekipa se je odlično povezala, postali so prijatelji, kar je na koncu tudi najbolj pomembno.

V mesecu novembru, takoj po zaključku lige, smo pričeli z igranjem zimske lige na Ježici, kjer se bodo fantje pomerili v igri velikega nogometa 11:11. Odigrali bomo 9 tekem na katerih se bomo poskušali privaditi na samo igro in na zahteve, ki jih ta igra od nas zahteva. Sezono bomo zaključili 21.12., da igralci napolnijo baterije. V mesecu januarju in februarju bomo pričeli z bolj intenzivnim delom in pa seveda poskušali bomo odigrati čim več prijateljskih tekem. Pred nadaljevanjem drugega dela prvenstva se bomo odpravili tudi na krajše priprave, v Čatež, kjer si kot trener želim, da bi se le-teh lahko udeležilo čim večje število igralcev.

Zato, da moji fantje hodijo in se udeležujejo vseh teh aktivnosti, ki jim jih nalagam so delno odgovorni tudi naši starši. Z njimi se odlično razumem in jih spoštujem in cenim to, da so nas v tem delu tekmovanja, zelo dobro, ma kaj dobro, odlično spodbujali v velikem številu tako doma kot tudi na gostovanjih in zato se jim globoko zahvaljujem.

Trener Jasko

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium