U13 Črni – Kljub porazu dobra igra

 

V nedeljo smo se na Ježici pomerili z Ilirijo A, ki je poleg naše ekipe in ekipa Arne Tabora med najboljšimi v naši zimski ligi.

Srečanje smo začeli solidno z veliko mero teka in pritiskom nasprotnika na njihovi polovici. To jim je onemogočalo lahek prehod na našo stran igrišča. V prvem polčasu nismo videli izrazitih priložnosti na eni in na drugi strani. Izjema je bil zadetek iz kota ekipe Ilirija A, ko smo bili za trenutek nezbrani in nas je doletela kazen. Na odmoru smo se dogovorili, da poskusimo vzdrževati visok ritem teka in poskušamo biti še bolj agresivni v fazi obrambe, v fazi napada pa poskušamo biti bolj kombinatorni in bolj dosledni ter natančni pri podajah, sploh pri “zadnji” podaji v globino. 

V drugem polčasu smo mi prevzeli pobudo in kar nekajkrat lepo zapretili. Večkrat smo prodrli po bočnih položajih, vendar do res čiste priložnosti nismo prišli, čeprav je imel nasprotni vratar pri naših poskusih kar nekaj dela. Po še enem predložku s strani smo nesrečno prejeli še en gol in tako srečanje izgubili z rezultatom 2:0.

Zelo spodbudna igra fantov in pristop na tekmi sta bila zelo zadovoljiva. Za boljši rezultat nam je zmanjkalo predvsem nekaj športne sreče. Pohvala fantom za borbenost in željo, ter starše za podporo s tribun in glasno navijanje.

Trener Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium