U13 Črni – Lepa zmaga na težkem igrišču

 

Na slabem, za tekmo mlajših dečkov katastrofalnem, igrišču smo prvi polčas odigrali zelo slabo in nasprotno od dogovorjenega pred tekmo. Moji fantje so prvi polčas čisto brez potrebe igrali zelo nervozno in padli pod vpliv igre domačinov, ki jim je tako igrišče ustrezalo, saj na njemu tudi trenirajo. Med polčasom smo se umirili, spremenili našo postavitev, in se dogovorili, da bomo igrali nogomet in ne “galame”. In to se je tudi zgodilo, zato bi za cel drugi polčas vsem mojim igralcem čestital in sem res ponosen na njih, saj so pokazali karakter in pogum in z zelo dobro predstavo prišli do visoke zmage, kar na tako slabo pripravljenem igrišču ni lahko. Izpostavil bi Gala Voljča, ki je danes imel svoj dan in je osrečeval svoje soigralce s svojimi zadetki.

Prvenstvo se počasi končuje in slika dobiva končno podobo, ki pa še ni zaključena, saj moramo odigrati še zaostalo tekmo proti NK Mirna, kjer pa bo naš cilj osvojiti vse tri točke.

Svoje igralce sedaj že poznam do potankosti in oni res dobro vedo, kaj hočem od njih, predvsem v smislu odnosa do vsega skupaj, ne samo nogometa. Treba je imeti iskre v očeh in “tisto stvar” med nogami… dobro jim uspeva in privoščim jim.

Zadnja pohvala oziroma zelo dobra pohvala pa gre seveda našim odličnim staršem, ki so se tekme udeležili v velikem številu in z zelo močnim in dobrim navijanjem skozi celotno srečanje spodbujali svoje otroke. Hvala vam!!!

Jasmin Muratagić

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium