U13 Črni – Močna prijateljska tekma v Domžalah

 

Prejšnjo soboto smo odigrali močno prijateljsko tekmo z Domžalami, ki zasedajo 2. mesto na lestvici v 1. ligi mlajših dečkov. Tako kot v zimski ligi smo igrali na celotnem igrišču po sistemu 11 na 11. 

Odigrali smo 2 x 25 min in na koncu še dodatnih 15 min. 

V prvih 25 minutah smo bili zelo nevarni in v igri delovali zelo dobro. Dejal bi, da smo bili v tem delu tekme tudi malenkost boljši nasprotnik od domačinov, vendar nam ni uspelo zadeti potem, ko smo si ustvarili dve zelo lepi priložnosti.

V drugem delu je zbranost in disciplina, predvsem v obrambni fazi igre, z naše strani padla. Nasprotnik je to kaznoval in unovčil svoje priložnosti. 

Zadnjih 15 minut je bilo opaziti že veliko utrujenost fantov, ki niso vajeni igrati tako dolgo in na takem igrišču, vendar niso obupali in so tekmo poskušali odigrati do konca. 

Končni rezultat 5:0 v korist domžalčanov ni realen, kar so vedeli tudi fantje, ki niso bili pretirano razočarani. Po tekmi smo se odpravili v bližnjo picerijo, kjer smo se skupaj s starši podkrepili in podružili na skupnem kosilu pred novim letom.

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium