U13 Črni -Prijateljska tekma proti NK Brinje

 

Ekipa NK Brinje spada letos sigurno med prvih pet v ligi, zato sem nestrpno pričakoval današnje srečanje. Tekmo smo odigrali solidno. Bilo je nekaj dobrega z naše strani in tudi malo manj dobrega.

Zadovoljen sem bil s tem, da so fantje poskušali upoštevati navodila ozirom poizkušali igrati dogovorjeno. Nisem pa zadovoljen s ponovnim “izklopom” nekaterih posameznikov in s tem, da smo si s potekom tekme zaradi prej omenjenega sami razbili razpored v igri. Predvsem nam je v igri manjkala usmerjenost v globino in si zopet nismo uspeli ustvariti nobene priložnosti za zadetek. Naši napadalci so premalo nevarni za nasprotnikov gol, saj premalo in prepočasi napadajo prazen prostor v globini.

Vsa taktika pade v vodo, če ne bomo boljši in čvrstejši v duelih, odbitih žogah v obeh fazah, sprejemih in podajanjih. Morali bomo biti še hitrejši, bolj agresivni in dovzetnejši pri sprejemanjih in podajanjih žoge.

Mojim fantom sporočam, naj dajo glave gor in naj njihova motivacija temelji na želji po napredku. Vem, da ni lepo izgubljati, toda nikoli ne boš zmagovalec, če nisi izgubljal ter ostal čvrst in močan tudi, ko se žoga ne kotali po naših željah. Zahvalil bi se tudi našim staršem za pozitivno navijanje in spodbujanje naših fantov.

Jasmin Muratagić
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium