U13 Črni – Prijateljska tekma v Velenju

 

V prejšnjem tednu smo se odpravili v Velenje, kjer smo v večernem terminu odigrali prijateljsko srečanje s tamkajšnjo ekipo NK Rudar.

Kot pričakovano so se domačini pokazali kot čvrst in zelo kakovosten nasprotnik, z dobrimi posamezniki, ki v taktičnem pogledu zrelo opravlja svoje naloge.

Obe ekipi sta v tekmo krenili izjemno čvrsto. Videlo se je, kako si eni in drugi na vse pretege želijo pokazati svoje znanje in s tem zmagati tekmo.

Velenjčani so imeli rahlo pobudo v polju, vendar si niso ustvarjali konkretnih priložnosti. Zadetek smo prejeli po prekinitvi in manjši nezbranosti v obrambi, a kmalu zatem hitro izenačili, saj smo po hitro speljani akciji in dobri zadnji podaji v globino izid izenačili.

V drugem delu smo krenili izjemno odločno in hitro povedli z dvema lepima zadetkoma iz lepo odigranih situacij, kjer se je videlo, da igralci med seboj zelo dobro taktično sodelujejo. Tekmo smo potem bolj ali manj dobro kontrolirali a smo na koncu popustili in nasprotniku dopustili, da je znižal rezultat. Do konca smo ostali zbrani in kljub pritisku domačinov po izenačenju je naša mreža ostala nedotaknjena.

Čestitke fantom za zasluženo zmago proti kakovostnemu nasprotniku. Zopet smo pokazali, da se s pravim pristopom, čvrsto in kvalitetno predstavo lahko zoperstavimo vsakemu, še tako močnemu nasprotniku.

Na koncu pa gre zahvala našim zvestim staršem, ki so nam s svojim prevozom omogočili to srečanje in nas z dobrim navijanjem spodbujali skozi celotno srečanje.

Jasmin Muratagić

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium